Hyvää yötä!

Laadukkaan yöunen merkitys on korvaamaton. Unen aikana keho ja mieli puhdistuvat, energiavarastot täyttyvät ja solut sekä kudokset uusiutuvat. Aivot prosessoivat päivän aikana saatuja tietoja ja lajittelevat niitä muistiin. Uni onkin tärkeää siivous-, remontointi- ja tankkausaikaa kehollemme.

Unettomuus voi johtua erilaisista syistä. Tilapäistä unettomuutta voi esiintyä kenellä tahansa esimerkiksi jostakin ulkopuolisesta tekijästä johtuen. Unettomuus voi vaikuttaa mielialaan ja käyttäytymiseen. Lisäksi stressinsietokyky laskee ja keskittymiskyky sekä muisti heikentyvät. Huonosti nukutun jakson jälkeen ei siis ole ihme, jos sinulla on kiukunpuuskia tai alakuloa. Myös vastustuskyky kärsii, jolloin sairauksien riski kasvaa. Jos sinulla on pitkäaikaista unettomuutta, on aika ryhtyä toimeen ja selvittää, mistä unettomuus johtuu ja mitä sille olisi tehtävissä.

Uusi Aito-ravintolisä

Aito-tuotesarjan uusi Hyvää yötä -jauhe sisältää tarkkaan valikoituja laadukkaita ainesosia. Siinä on Montmorency-kirsikkaa, joka on luonnollinen melatoniinin lähde. Glysiini-aminohappo ja humalauute vaikuttavat rauhoittavasti, ja magnesium rentouttaa.

Sekoita 1 tl jauhetta nesteeseen ja nauti mieluiten tyhjään vatsaan noin tuntia ennen nukkumaanmenoa. Yksi annos sisältää 1500 mg glysiiniä, 33 mg magnesiumsitraattia, 0,5 mg luonnollista melatoniinia ja 225 mg humalauutetta. Aito Hyvää yötä on lisäaineeton, gluteeniton, vehnätön, soijaton, maidoton ja sokeriton. Saatavilla ainoastaan Luontaistuntija-myymälöistä ja -verkkokaupasta!

Lehden muita artikkeleita

Luontaistuntija-tarjoukset
Tarjoukset ovat voimassa myymälöissä ja verkkokaupassa 28.2.–3.4.2018 tai niin kauan kuin tuotteita...
Lue
Jokapäiväinen karkkipussi ja sokerijuoma rasvoittavat maksan
Sokeridieetin aikana tutkittavien paino nousi 2 %, mutta hälyttävämpää oli maksan tilanne: sen rasvapitoisuus nousi...
Lue
D- ja K-vitamiini tarvitsevat toisiaan
Rasitusmurtumien on osoitettu vähenevän puoleen, kun kalsidioli on tasoa 120 nmol/l (2). D-vitamiini parantaa luun...
Lue